/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
De-volletjes-reizen.jouwweb.nl
Home » REISVERSLAGEN » USA 2016 » 2016-11 Bellmarw - New Brunswick

15 mei Bellmarw - New Brunswick

     


Waar geweest en Wat gedaan?

Gecached.

 Verslag

 

Deze ochtend zijn we weer terug gereden naar hetzelfde restaurant van gisteravond, de Phily Diner voor een goed ontbijt.

DSCN5109_800x600-1.jpg

Voor vandaag stond een geocache powertrail  van 60 caches op het programma en eventueel nog een omweg langs de kust. Na het ontbijt liepen we nog even naar een antiekzaak vlakbij het restaurant om een licenseplate van  New Jersey te zoeken, maar helaas was de winkel op zondag gesloten. We gingen dus op weg naar de powertrail. In Lancaster County was me opgevallen dat bij heel veel huizen elektrische kaarsen voor de ramen staan of dat het licht boven de voordeur brandt. Vandaag zag ik dat onderweg weer. Ik vermoed dat dat een baken is voor familieleden die uitgezonden zijn naar oorlogsgebieden, maar zeker weet ik het niet. Op weg naar de powertrail pikten we nog een andere cache op. Deze hoort bij een serie van caches die in heel Amerika liggen. In iedere staat ligt 1 cache en de bonus ligt in Washington DC. De cache van de staat Delaware hebben we nu gevonden. Nu de rest nog. Voor  de powertrail hebben we nog een aparte cache gedaan die erg leuk was.

DSCN5117_800x600-1.jpg

Daarna begonnen we aan de trail die aan een onverharde weg ligt. Toch nog wat dirtroad rijden deze vakantie. Het ging lekker. De ene na de andere cache werd gevonden. Een enkele was niet te vinden, maar er waren er toch genoeg. We hadden afgesproken om tot 18 uur te blijven cachen en dan richting motel te rijden. De kustweg werd geschrapt vanwege tijdgebrek. Het liep bijna tegen 18 uur toen de weg opeens heel zanderig begon te worden. We zijn daar maar omgedraaid om niet vast te komen zitten en zijn dezelfde weg teruggereden. Van de 60 caches van deze trail hebben we 34 kunnen loggen en 3 niet gevonden. Leuk resultaat. Het was een leuke dag. Daarna hebben we koers gezet naar New Brunswick. Onderweg hebben we in Plumsted eerst nog goed gegeten en toen zonder verdere stops verder naar ons motel.

DSCN5125_800x600-1.jpg

Je kon merken dat we in een dichter bevolkt gebied kwamen en ons motel was lastig te bereiken. Tomtom ging voor het eerst de mist in. Hij bracht ons midden in een woonwijk, maar daar zit geen Motel 6. Opnieuw het adres ingegeven en toen stuurde hij ons de goede kant uit. Het was inmiddels al donker geworden en we kwamen op een drukke 4-baans weg terecht. Het leek in het donker een Highway en de oprit van ons motel was direkt aan die weg. We misten de oprit en moesten toen een heel stuk doorrijden, draaien, weer terugrijden, weer draaien en weer die k#*$#weg op. Deze keer misten we de oprit gelukkig niet. Voor de rest was niks aan te merken op deze Motel 6. Dit was onze 2e motel 6 van deze reis en de Wifi was bij beide uitstekend. Veel beter dan bij de andere motels.

 Enkele feiten

Gereden: 102 Miles (163 km)

Het Weer: 17°C           Veel wind   


Overnachting

Motel6NewBrunswickNJ8612.jpg 

Motel6 New Brunswick NJ #8612

26 Us Highway 1 North

New Brunswick, NJ 08901

(732) 828-8001

 

https://www.motel6.com/en.html#/home

 


Beoordeling

 Lastig te vinden in het donker. Motel is goed. Geen restaurants in de buurt. Snelle Wifi.