Home » REISVERSLAGEN » USA - CANADA 2017

USA - CANADA 2017


Reis nr 17 naar de USA gaat gebeuren.

Net als vorig jaar was er weer weinig tijd om alles te regelen en uit te zoeken.

2,5 maand hadden we de tijd om een plan te maken en alles te boeken.

 

Een bezoek aan het Geocaching HQ in Seattle stond nog steeds op onze verlanglijst en als we dan toch in de buurt zijn zou het ook leuk zijn om nog wat te gaan geocachen in Canada.

Vancouver Island was nog onbekend gebied voor ons dus was de keuze waar we in Canada heen zouden gaan gauw gemaakt.

Maar het was ook alweer 4 jaar geleden dat we in de Southwest waren geweest. Onze favoriete streek in Amerika. Daarheen rijden zou te veel tijd kosten dus gaan we iets doen wat we nog niet eerder tijdens een Amerikareis gedaan hebben.

We hebben onze vakantie in 2 stukken gedeeld.

We gaan eerst 9 dagen naar het noordwesten, vliegen dan van Seattle naar Las Vegas en maken dan nog een roadtrip van 2 weken door het zuidwesten.


Overnachting voor vertrek

We overnachten de nacht voor we naar Amerika vertrekken in Hoofddorp. We hebben bij dit hotel een park, sleep & fly arrangement.

VanderValkSchipholA4.jpg

Van der Valk Schiphol A4

Rijksweg A4 Nr.3 

2132 MA   

Hoofddorp 

Tel 0252 67 53 35

schiphol@valk.nl 

  


Verslag

 

 

Nadat David vandaag zijn laatste werkdag had gedraaid en ik nog een immunotherapie in het ziekenhuis had gekregen, kon de vakantie beginnen.

Alles was al ingepakt en na het eten zijn we op weg gegaan naar het A4 hotel in Hoofddorp.

Onderweg hebben we nog een flinke stortbui over ons heen gekregen en een korte file meegemaakt voordat we goed bij het hotel aankwamen.

We dronken nog wat in de bar om te proosten op de vakantie en gingen vlug daarna naar bed, want om 4:30 uur zou de wekker weer aflopen.

IMG_1746-2.jpg