/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
De-volletjes-reizen.jouwweb.nl
Home » REISVERSLAGEN » USA - CANADA 2017 » 2017-21 Las Vegas

20 Sep Las Vegas

     


Waar geweest en Wat gedaan?

Geshopt 

 Verslag

Vandaag hadden we geen wekker gezet en hebben we lekker uitgeslapen na die lange dag van gisteren. Om 12 uur werden we wakker.

Dus sloegen we het ontbijt maar over en zijn we gaan lunchen bij de Denny’s op Tropicana Avenue.

IMG_2667.jpg

Daarna zijn we naar de Las Vegas Outlet Center Annex gegaan. Een groot winkelcentrum.

Onze tas was gesneuveld op de heenreis dus moesten we een nieuwe kopen.

En nu we toch in een outlet center zijn hebben we meteen maar onze garderobe aangevuld en nog een 2e tas erbij gekocht. Toen we bepakt en gezakt weer uit het winkelcentrum kwamen was het alweer donker geworden. We zijn meteen teruggereden naar het hotel om alles naar de kamer te brengen. Daar wachtte ons een verrassing. Onze kamer was niet schoongemaakt en geen schone handdoeken. We zijn naar de balie gegaan om dit te melden. Schoonmaken kon niet meer, maar we kregen wel schone handdoeken mee.

Omdat we hongerig geworden waren van het geld uitgeven hebben we in het restaurant bij ons hotel gegeten. De steak smaakte prima.

We vergokten na het eten ieder nog 5 hele dollars en gingen terug naar de kamer om onze bagage al zover mogelijk in te pakken zodat we morgen de hele dag op pad konden gaan.

Het inpakken ging vrij snel deze keer. Omdat we nu een extra tas hadden was het makkelijker om alles te verdelen en bleven we met alle tassen ruim onder het maximum gewicht voor de vlucht.

Na het inpakken was het toch alweer laat geworden. We waren allebei moe van het shoppen en hadden niet veel animo meer om nog de Strip op te gaan. Dus vandaag maar wat eerder naar bed. 

  


Enkele feiten

Gereden: 18 Miles (29 km)

Het Weer in Amerika: 34°C              


Overnachting

 LasVegasBestWesternMardiGras.jpg

Best Western Mardi Gras

 

3500 Paradise Road

Las Vegas, NV 89109 

+1-702-731-2020

 


Beoordeling

Oud casinohotel. Grote kamer, maar door halve muurtjes ingedeeld in kleinere ruimtes.

Zeer oude, langzame, stinkende lift. 

Goed eten in bijgelegen restaurant.

1e Dag is onze kamer niet schoongemaakt. Beloofde refund van de resortfee niet gekregen.