/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
De-volletjes-reizen.jouwweb.nl
Home » REISVERSLAGEN » USA - CANADA 2017 » 2017-19 Kanab - St.George

18 Sep Kanab - St.George

     


Waar geweest en Wat gedaan?

Heritage House in Kanab

 Verslag

Na het afscheid van onze gastheer hebben we eerst vlakbij de B&B 2 caches gezocht en gevonden.

Daarna reden we weer naar het centrum van Kanab voor het ontbijt.

Ik snap trouwens niet waarom ze het een “Bed & Breakfast” noemen..

Bij geen enkele van de 7 B&B’s waar we geslapen hebben was ontbijt inbegrepen.

Vandaag konden we wel bij het Houston's Trails End Restaurant gaan ontbijten.

Alleen was het nog gesloten toen we daar aankwamen. Is de openingstijd verschoven naar 11 uur. Dan moesten we nog een half uurtje wachten. Het zonnetje scheen lekker en er stond een bank voor het restaurant, dus hebben we onze derrières daar geparkeerd tot de deur openging.

Het restaurant was van binnen ook gerenoveerd. Het zag er fris uit. Het eten smaakte gelukkig nog net zo goed als voorheen. Alleen die nieuwe openingstijden zijn niet zo geweldig.

IMG_2658-1.jpg

Na het eten zijn we nog eens naar de winkel van Terry gewandeld om te zien of de zaak open was. Terry was de fotograaf in Kanab waar we in de loop der jaren bevriend mee geraakt zijn.

We hadden dit jaar weer met hem willen afspreken, maar tijdens de voorbereidingen van de reis zag ik op de website dat Terry helaas vorig jaar overleden was.

We hoorden in de winkel naast Terry’s dat Linda, zijn vrouw, de zaak nu runde en dat ze binnen een half uurtje naar de winkel zou komen.

Tot het zover was hebben we nog wat andere winkeltjes bezocht.

Wij waren niet de enige die op Linda waren aan het wachten. We hebben even gewacht tot de drukte weg was om met haar te praten. Het was een leuk en ook emotioneel weerzien. Ze vroeg ons om een verhaaltje over onze ontmoetingen met Terry te schrijven voor de familie. Het was moeilijk om een begin te vinden, maar toen dat er was rolden de woorden zo uit de pen.

We hebben nog lang met haar gesproken totdat ze weg moest naar haar andere baan.

Omdat we te weinig tijd hadden om nog naar Yant Flat te gaan zijn we in Kanab gaan geocachen.

We hadden een multicache gedaan waarvan de cache bij het Heritage House moest liggen.

IMG_1842-1.jpg

Het Heritage House was open voor publiek en binnen was een vrouw in klederdracht die ons een rondleiding door het huis van de stichters van Kanab heeft gegeven.

Weer iets onverwachts wat niet op de planning stond en waar we zonder geocaching niet heen zouden zijn gegaan. Het was zeer leuk om te zien en had een interessante geschiedenis.

Het verhaal van de vrouw was zo boeiend dat we gewoon vergeten hebben om binnen foto’s te maken.

Nadat we nog een paar caches gevonden hadden werd het tijd om naar St.George te rijden.

We maakten nog een cache stop in Hurricane voordat we bij de Days Inn in St.George arriveerden.

Dit motel was een stuk beter dan de Super 8 die we hier eerder deze reis hadden.

We wandelden naar het nabij gelegen Sakura Japanese Steakhouse waar we ook uitstekend gegeten hebben. We maakten na het eten nog een korte wandeling voor de spijsvertering voordat we teruggingen naar het motel.

 


Enkele feiten

Gereden: 85 Miles (136 km)

Het Weer in Amerika: 31°C              


Overnachting

 StGeorgeDaysInn.jpg

DAYS INN ST. GEORGE

 

150 North 1000 E

Saint George,  UT  84770 

Phone: 1-435-673-6123

 


Beoordeling

Goed. Standaard motel.