/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
De-volletjes-reizen.jouwweb.nl
Home » REISVERSLAGEN » USA - CANADA 2017 » 2017-17 Page - Kanab

16 Sep Page - Kanab

     


Waar geweest en Wat gedaan?

Toadstool Hoodoos

 Verslag

Toen we vanmorgen vertrokken uit onze B&B was weer niemand aanwezig en de rommel die 2 dagen geleden al om het huis lag was nog steeds niet opgeruimd.

We gingen een broodje halen bij de Subway en hebben dat buiten op het terras opgegeten.

Het beloofde weer een warme dag te worden en we hadden allebei geen zin in een lange wandeling door de Buckskin Gulch of naar de Yellow Rock.

We besloten om onderweg wat te cachen op weg naar Kanab.

De eerste caches vonden we in de buurt van Big Water.

IMG_3668-1.jpg

Daarna reden we verder tot de parkeerplaats van de Toadstool Hoodoos.

Daar was een earthcache die we wilden doen, maar we gingen geen lange wandeling maken.

In ieder geval waren we van plan om niet ver te wandelen.

Om de earthcache te mogen loggen moesten we het antwoord op een paar vragen zoeken. Tja en het punt waar de antwoorden te vinden waren was toch nog een stukje lopen.

Uiteindelijk hebben we toch alle Toadstool Hoodoos weer gezien, zijn we een paar uur bezig geweest  en hebben we ongeveer 5 km gelopen. Onderweg zeiden we regelmatig tegen elkaar: Nee, we gaan vandaag NIET wandelen. Hahaha. Het was wel weer leuk om daar te lopen in die mooie omgeving.

IMG_3690-1.jpg

Het was toch al 10 jaar geleden dat we daar geweest waren.

Na de wandeling die we niet zouden doen, zijn we verder gereden naar Kanab.

We reden eerst naar onze B&B. Deze lag in een buitenwijk van Kanab.

We werden door de gastvrouw en gastheer opgewacht. Ze gaven ons de rondleiding in de omgebouwde garage. Het was netjes en groot genoeg voor ons met een zit/slaapkamer, aparte keuken en aparte badkamer.

Nadat we nog een praatje hadden gemaakt zijn we naar de Pizzahut in Kanab gereden waar we weer hebben gesmuld van een Meatlovers pizza. Dat is ondertussen ook een traditie geworden in Kanab.

Na het eten maakten we nog een wandeling (ja, weer een wandeling op de dag dat we niet gingen wandelen) door de hoofdstraat van Kanab. We hebben ons daar nog kostelijk vermaakt met het vangen van Pokémons.

Toen de voeten echt niet meer wilden, met totaal 6,6 km op de teller, zijn we teruggereden naar onze B&B. Het was weer een leuke dag. 

 


Enkele feiten

Gereden: 88 Miles (141 km)

Het Weer in Amerika: 33°C              


Overnachting

 AirBnBKanab.jpg

AirBnB

Casita to the Canyons

Danielle West

 


Beoordeling

Privékamer met keuken en badkamer in een garage in een buitenwijk van Kanab.

Netjes, schoon, ruim genoeg. Weinig handdoeken.

Aardige gastvrouw en gastheer.

 

          


Maak een Gratis Website met JouwWeb