/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
De-volletjes-reizen.jouwweb.nl
Home » REISVERSLAGEN » USA - CANADA 2017 » 2017-09 Port Angeles - Kent

8 Sep Port Angeles - Kent

     


Waar geweest en Wat gedaan?

Niks bijzonders. Alleen wat gecached onderweg en 's avonds de koffers ingepakt. 

 Verslag

Vandaag stond niks bijzonders op de agenda.

Een rijdag met een paar caches onderweg en vanavond de koffers weer inpakken..

We namen afscheid van onze gastvrouw nadat we de auto weer ingeladen hadden en gingen naar het centrum om te gaan ontbijten.

DSCN7442-1.jpg

We vonden een leuk klein restaurantje, de New Day Eatery waar we goed ontbeten hebben.

Het ontbijt werd opgevrolijkt door een oudere countryzanger die daar optrad.

Na het eten zijn we een cache gaan zoeken en hebben we nog een antiekzaakje bezocht waar ik een mooi paar oorbellen heb gekocht.

Toen werd het tijd om naar Kent te rijden.

Een enkele keer werd gestopt voor een cache, plas of sigarettenpauze, maar verder was niks noemenswaardigs op onze weg.

We waren redelijk op tijd in Kent bij de Comfort Inn.

De auto werd helemaal leeggehaald en toen zijn we eerst gaan eten bij het RAM Restaurant & Brewery. Heerlijke ribjes gegeten.

IMG_2622.jpg

Na het eten nog even van de zon genoten op een bankje met een sigaret en toen was het tijd om weer naar het motel terug te rijden.

Daar moesten we alles weer reisklaar maken voor onze vlucht van morgen.

Mijn oude wandelschoenen werden weggegooid, dat scheelde alweer in gewicht.

Altijd weer passen en meten zodat de bagage niet te zwaar is, maar uiteindelijk was alles zover ingepakt en konden we gaan slapen.


Enkele feiten

Gereden: 135 Miles (216 km)

Het Weer in Amerika: 21°C              


Overnachting

 KentComfortInn.jpg

COMFORT INN KENT - SEATTLE

 

22311 84th Ave. S,

Kent, WA, 98032

+1 (253) 872-2211

 


Beoordeling

Standaard motel in de buurt van vliegveld.