/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
De-volletjes-reizen.jouwweb.nl
Home » REISVERSLAGEN » USA - CANADA 2017 » 2017-07 Campbell River - Victoria

6 Sep Campbell River - Victoria

     


Waar geweest en Wat gedaan?

Op jacht naar wandelschoenen geweest

Victoria bezichtigd

 Verslag

Voordat we vanmorgen onze B&B zouden verlaten gingen we op zoek naar onze gastvrouw om afscheid te nemen. Helaas was ze niet thuis. Voelt een beetje raar om zonder afscheid te vertrekken, maar het is niet anders.

Voor we echt vertrokken, zijn we nog even naar het einde van de grote tuin gewandeld. Deze grenst aan een rivier en onze gastvrouw had verteld dat daar regelmatig zwarte beren te zien zijn.

Dus gingen we nog even kijken of we een beer konden spotten. Helaas geen beer, maar we hadden wel het geluk dat er een bald eagle (adelaar) vlakbij ons landde om zich te goed te doen aan de zalm.

Prachtig om zo dichtbij zo’n vogel te mogen staan. We hebben hem (of haar) uitgebreid kunnen fotograferen. Nadat de adelaar weer weggevlogen was hebben wij de B&B ook verlaten.

IMG_3264-1.jpg

We zijn bij de Walmart weer broodjes gaan halen en hebben die in de auto opgegeten.

Daarna gingen we op weg richting Victoria.

Onderweg zijn we in Nanaimo gestopt bij een grote outdoor store, Cabello’s genaamd, om te kijken of ik een nieuw paar wandelschoenen kon vinden.

Helaas waren de damesschoenen allemaal te smal voor mijn voeten en de herenschoenen waren allemaal te groot. 2 Uur later, zonder nieuwe wandelschoenen, vervolgden we onze weg.

We zijn nog ergens gestopt bij een antiekzaak, maar hebben daar ook niks van onze gading kunnen vinden. Tenminste niks wat in de koffer paste.

DSCN7363-1.jpg

We kwamen pas rond 19 uur bij de Quality Inn Downtown Inner Harbour aan.

Nadat we eindelijk met veel moeite ons slagschip in de enge parkeergarage hadden geparkeerd gingen we eten in het restaurant bij het motel.

Het is toch wat met het eten deze reis. Gisteren kreeg ik geen soep en vandaag kreeg ik een verbrande steak. Die heb ik dus teruggegeven en lang nadat de rest op was kreeg ik eindelijk een nieuwe steak. Dit restaurant is ook geen aanrader.

Het was al donker eer we Victoria konden gaan bezichtigen.

IMG_3291-1.jpg

Het was wel mooi met al die lichtjes. We zijn o.a. naar het  parlementsgebouw gewandeld en hebben nog even de lobby van het beroemde Empress hotel bekeken.

Jammer dat we de stad niet bij daglicht kunnen zien, want morgen moeten we al vroeg vertrekken.

Maar het was wel een mooie avond. We hebben toch een aardige wandeling gemaakt en kwamen pas laat terug in het motel. 

 

 


Enkele feiten

Gereden: 171 Miles (274 km)

Het Weer in Canada: 24°C              


Overnachting

 VictoriaQUALITYINNDOWNTOWNINNERHARBOUR.jpg

QUALITY INN DOWNTOWN INNER HARBOUR

850 Blanshard St.,

Victoria, BC, V8W 2H2, CA

+1 (250) 385-6787

 


Beoordeling

Goed motel met pakeergarage. Op loopafstand van centrum.

Bijbehorend restaurant valt tegen. 

 

          


Maak een Gratis Website met JouwWeb