/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
De-volletjes-reizen.jouwweb.nl
Home » REISVERSLAGEN » USA 2011 » 2011-28 Las Vegas - Barstow

28 sep

Las Vegas - Barstow

     VERSLAG

Ondanks het late tijdstip dat we in bed lagen waren we vandaag al om 7:30 uur uit de veren, want we vertrekken weer uit Las Vegas.
In een uurtje waren we klaar en gingen op weg naar het zuiden.
Omdat we geen zin hadden om in Las Vegas nog een plek voor het ontbijt te zoeken zouden we onderweg ergens stoppen voor het ontbijt.
Dat werd dus het Gold Strike casino in Jean.
Aangezien het ontbijt daar al voorbij was toen wij aankwamen werd het dus het lunchbuffet. En dat viel me toch een portie tegen. Verkeerde keus gemaakt.
Nou ja, weten we dat ook weer voor een volgende keer.
We reden de I 15 verder zuidwaarts en namen de afslag naar de Nipton road om het Mojave National Preserve te gaan bekijken.
We pikten een cache op net voor het park.


Na een tijdje kreeg David een inzinking, maar even stoppen om een dutje te doen was niks daar in de brandende zon.
En het wonder geschiedde. Ik mocht voor de 1e keer deze vakantie achter het stuur kruipen zodat hij zijn inzinking kon verwerken.
Het was wel leuk rijden op deze weg. Net een ritje op de kermis. Zo golfde de weg omhoog en omlaag. De omgeving zelf vond ik niet zo bijzonder.
We reden door de woestijn, maar niet het woestijnlandschap dat wij zo mooi vinden.
De Joshua trees waren wel mooi, maar voor de rest vond ik het maar saai.


Waarschijnlijk is dit in het voorjaar mooier als alles in bloei staat.


In Kelso zijn we even gestopt voor een koffie en ijs voor David en een milkshake voor mij. Daarna reed David weer verder en was het mijn beurt om een inzinking te verwerken.
In Baker stopten we nog even bij de grootste thermometer ter wereld die helaas niet meer werkte. Dit was tevens een virtuele cache.

Daarna zijn we in 1 keer doorgereden naar Barstow.
We vonden daar de laatste cache van vandaag en reden daarna naar ons motel.
In het telefoonboek hebben we eerst opgezocht waar we een Pizzahut konden vinden. Het adres werd in de Tomtom gezet en we gingen op weg.
Tommie stuurde ons de highway op naar de Armoryroad waar de Pizzahut aan gelegen was.
Onderweg zagen we een Pizzahut liggen langs de autobaan, maar Domdom stuurde ons wel naar de Armoryroad, maar dat was in een vervallen woonbuurt waar geen Pizzahut te bekennen was.
Dus gedraaid en de volgende afslag gepakt waar we eindelijk op de goede plek terecht kwamen. Deze weg heette ook Armoryroad, maar dit stuk staat waarschijnlijk niet op de kaart die wij in de Tomtom hebben zitten.
Ondanks dat wij we dus toch bij de Pizzahut beland en hebben met smaak een Meatlovers pizza kunnen verorberen.
Daarna weer terug naar het motel waar we alvast zijn begonnen om alles zo ver mogelijk in te pakken voor de terugreis.
Voor ons doen was dit redelijk snel gebeurd en na nog wat gecomputerd te hebben zijn we op tijd naar bed gegaan.

 


Enkele feiten

Gereden:  203 Miles (325 km)

Getankt: Shell in Jean $3.979 /Gallon, 11.874 Gallon getankt.

Het Weer: 40°C    


Motel

Welcome to the Days Inn Barstow

 

Days Inn Barstow
1590 Cool Water Lane
Coolwater & Roberta
Barstow, CA 92311-3245 US
Phone: 760-256-1737

 

 

 

 


Motel Beoordeling

Schone, grote kamer.