/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
De-volletjes-reizen.jouwweb.nl
Home » REISVERSLAGEN » USA 2011 » 2011-26 Las Vegas

26 sep

Las Vegas

     VERSLAG

Vanmorgen was het een late.
Ik werd om 9:30 uur wakker en David pas om 10:45 uur.
We hadden beiden geen zin om vandaag naar Red Rock NCA te gaan dus schuiven we dat naar morgen.
We zijn gaan ontbijten bij het Ellis Casino naast de Super 8.
Een steak met eieren, gebakken aardappelen en toast voor het schamele bedrag van $4,99. Omgerekend is dat ongeveer 3,75 Euro.
Daar krijg je in Nederland nauwelijks een belegd broodje voor.
Niet dat de steak van hoogstaande kwaliteit was, maar dan nog…
Na het eten besloten we om wat te gaan shoppen in het winkelcentrum Galleria at Sunset in Henderson.
David amuseerde zich bij Best Buy terwijl ik het nodige vond bij Jo-Ann Fabric and Craft. Daarna zijn we nog samen naar Bed, Bath & Beyond gegaan en nog eens naar Best Buy waar David een Ipod gekocht heeft.
Geld uitgeven maakt hongerig en aangezien het bijna 16 uur was en we een stukje verder het Samurai Steakhouse & Sushi restaurant zagen zijn we daar heengereden om eens vroeg te dineren.
We konden kiezen of we aan de Sushibar, aan de bakplaat of aan een gewone tafel wilden zitten.
Deze keer kozen we voor de Sushibar en de All-you-can-eat Sushi.
Wij kozen van de kaart wat we wilden hebben en de sushi werd voor onze neus klaar gemaakt.
Het smaakte voortreffelijk en ondertussen kan ik ook eindelijk met stokjes eten.
Dit restaurant is ook een echte aanrader De lobster roll was onze favoriet.
Toen we verzadigd waren zijn we teruggereden naar het motel.
We hebben daar eerst wat verslagen geschreven, de foto’s geupload en geïnternet.
Rond 23 uur zijn we naar de Strip gewandeld. Deze keer hebben we het stuk noordelijk van Flamingo tot aan de Mirage bekeken.

We hebben nog een paar virtuele caches gedaan en hier en daar een vruchteloos gokje gewaagd. Het werd een latertje vandaag. Of eigenlijk morgenvroeg.
En zoals we deze vakantie al meer uitersten hebben beleefd en we een dag al eens om 4:30 uur zijn opgestaan, gingen we vandaag pas om die tijd naar bed.
Maar we hebben ons wel goed geamuseerd.


Enkele feiten

Gereden:  21 Miles (34 km)

Het Weer: 37°C     


Motel

 

Super 8 Las Vegas
4250 Koval Lane
1 Block off the Strip
Las Vegas, NV 89109 US
Phone: 702-794-0888

 

 

 

 


Motel Beoordeling

Grote, schone kamer met gratis Wifi. Hadden nu een kamer vlakbij de wasruimte van het motel en housekeeping. Dit bracht 's morgens veel lawaai met zich mee.


         


Maak een Gratis Website met JouwWeb