/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
De-volletjes-reizen.jouwweb.nl
Home » REISVERSLAGEN » USA 2009 » 2009-07 Torrey

22 Mei

Torrey

     

 
Toen ik vanmorgen om 7 uur naar buiten keek zag ik een loodgrijze lucht.
Ik heb de gordijnen weer dichtgedaan en ben terug in bed gekropen.
Om 8:30 uur toch maar opgestaan. De lucht leek toen iets beter uit te zien. Toen we klaar waren voor vertrek zijn we naast het motel naar de Subway gegaan om wat broodjes te halen voor ontbijt.
Er is toch niemand van zijn stoel gevallen door dit bericht?
Dat gebeurde mij gisteren bijna toen David met dit voorstel kwam.
Ik kon het bijna niet geloven dat hij een dag in Amerika zonder eieren wilde beginnen.
Ik vond het allang prima.
We reden weer naar Capitol Reef met de bedoeling om bij het visitorcenter informatie te krijgen of de Cathedral Valley Loop vandaag wel te doen was.
Voordat we bij het visitorcenter kwamen zijn we naar de Goosenecks overlook gegaan.
 
 
 
Nadat we naar de overlook waren geweest en bij de auto terugkwamen begon het te regenen.
We picknickten maar in de auto.
Het bleef maar regenen. Het had geen zin om naar het visitorcenter te gaan. We begrepen zelf ook dat het vandaag niet mogelijk was om de Cathedral Valley Loop, die over een ongeteerde weg gaat, te doen.
Wat nu gedaan?
We zitten in dit prachtige gebied met meer natuurschoon dan je je kan voorstellen, maar met dit weer is hier weinig tot niks te doen.
We besloten om naar de dichtstbijzijnde grotere plaats te gaan om wat te gaan shoppen.
Dat werd de 70 mile (112 km) verderop gelegen plaats Richfield.
Onderweg kregen we nog de nodige regenbuien mee.
Het 2e broodje van Subway aten we onderweg als lunch op een mooi aangelegde picknickplaats.
In Richfield was het gelukkig droog en zijn we de Mainstreet op en neer gewandeld.
De meeste winkels konden we zo voorbijlopen. Meubels, matrassen, wasmachines en piano’s passen allemaal niet in onze koffers.
Ik heb wel nog wat scrapbookspullen kunnen scoren.
We zijn de Mainstreet verder afgereden en zagen aan de rand van Richfield een Wal-Mart Supercenter liggen.
Daar hebben we nog wat tijd omgekregen met het vullen van onze kleerkasten. Bij de Pizzahut hebben we een Meatlovers pizza gedeeld en daarna zijn we weer op weg gegaan naar Torrey.
Onderweg zagen we op een parkeerplaats 3 mensen die met de handen in de lucht aan het zwaaien en aan het dansen waren. Één was aan het zwaaien met een tamboerijn.
Het leek wel of ze een regendans aan het doen waren. Het is ze jammer genoeg nog gelukt ook. Hadden we ze maar van die parkeerplaats afgereden.
 
 
Days Inn - Torrey
Capital Reef 675 E Highway 24
Junction Of Hwy 12 and 24
Torrey, UT 84775
435-425-3111
 
 
Het weer vandaag
14°C in Torrey,          21°C in Richfield
Regen
Geplande afstand USA
116.4 km
72.8 miles
Vandaag gereden
236,3 km
147,7 miles
Totaal gereden
1293,8 km
808,6 miles