/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
De-volletjes-reizen.jouwweb.nl
Home » REISVERSLAGEN » USA 2006 » 2006-7 Indio - Lake Havasu City

8 Sep

Indio - Lake Havasu City

    

Vandaag werden we pas na 8 uur wakker.
Toen we eindelijk klaar waren heb ik in de lobby van het motel geprobeerd om het verslag te versturen. In onze kamer hadden we een zwak signaal dat constant verbrak waardoor het uploaden niet lukte. In de lobby was het signaal niet beter, dus het uploaden moet wachten tot vanavond of morgen.
Naast het motel ligt een Mexicaans / Amerikaans restaurant waar we ontbeten hebben.
Het was al 11 uur toen we uit Indio vertrokken.
We reden via de I10 naar het oosten tot de afslag naar het Joshua Tree National Park.

Bij de ingang van het park troffen we een Nederlands koppel.
Om 12 uur kwamen we aan bij het visitorcentrum.
Het werd net gesloten voor de middagpauze. Wat een timing.
We konden zelfs geen entree betalen. Dat moesten we maar doen als we het park uitreden.
We zijn door het park naar de Hidden Valley gereden met een aantal fotostops onderweg.
Vanaf de Hidden Valley hebben we een dirtroad terug genomen naar de Jumbo Rocks.

Daar hebben we nog een tijdje rondgewandeld. De temperatuur was hier beter als in Indio en er blies een verkoelende wind.
Rond 15 uur reden we het park weer uit en kochten bij de uitgang een National Park pas voor $ 50. We bezochten nog even het visitorcenter in Twentynine Palms.
Van hier uit ging het weer oostwaarts via de CA-62 dwars door de woestijn.
De eerstvolgende plaats die we tegenkwamen was Vidal Junction, 100 miles verderop.
De tank was ver leeg dus vonden we het wel zo prettig dat daar een tankstation was.
Minder prettig was de prijs voor de benzine daar. $ 3,59 / Gallon.
We hebben de tank maar voor de helft gevuld. Meer dan genoeg om Lake Havasu City te bereiken. Met de dure benzine reden we verder naar Parker in Arizona.
De bedoeling was om hier de Colorado rivier over te steken.
We kwamen bij een splitsing, rechts naar Parker en rechtdoor naar de Parker dam en Lake Havasu. We zijn rechtdoor gereden, maar er kwam maar geen brug en we bleven aan de westkant van de rivier rijden.
Eindelijk kwamen we bij de Parker dam aan en daarover konden we de rivier oversteken.

Verder ging het noordwaarts over de AZ-95 naar Lake Havasu City.
Ook hier hadden we nog geen kamer besproken, maar zagen al vlug een Ramada Inn liggen. Na wat vragen en praten kregen we een korting van $ 20 op de motelkamer.
We kregen een kamer met zicht op het meer.
Dat klinkt leuk, maar van het meer zie je in de verte een beetje, in tegenstelling tot de grote doorgaande weg die vlak voor de deur ligt.
Gelukkig valt het verkeerslawaai best wel mee als je de airco aanzet ?
Tegenover het motel zijn we bij de pizzahut gaan eten.
Toen de pizza kwam zat hij vol met olijven, terwijl we gevraagd hadden om die eraf te laten. Oops! Dan moesten we even wachten dan werd een nieuwe gebakken.
Omdat we zolang hadden moeten wachten vanwege de verkeerde pizza kregen we het eten voor de halve prijs.
In dit motel hebben we geen internet op de kamer, dus proberen we morgen maar in de lobby of we het weblog kunnen bijwerken.

         

Maak een Gratis Website met JouwWeb