10 mei Virginia Beach

     


Waar geweest en Wat gedaan?

N.A.S. Oceana Base

Virginia Beach Boulevard

Joint Expeditionary Base Little Creek-Story

Cape Henry 


Verslag

 

J moest vandaag weer werken dus hebben we vanmorgen alleen met D ontbeten. Het was een stuk frisser dan gisteren dus hebben we binnen ontbeten. Nadat we nog wat vogels in de tuin bewonderd en gefotografeerd hadden heeft D ons meegenomen naar de Oceana luchtmachtbasis.

DSCN4659_800x600-1.jpg

Daar staan een aantal oude vliegtuigen die we uitgebreid bekeken en gefotografeerd hebben. We hebben daarna nog een rondje over de basis gereden en zijn toen naar de militaire winkels geweest. We hebben daar echter niks van onze gading kunnen vinden en na een snack bij de foodcourt hebben we nog wat boodschappen voor de BBQ van vanavond ingeslagen. Daarna gingen we naar het strand waar we een stuk over de strandboulevard hebben gewandeld. Langs de boulevard staat een mooi beeld van Neptunus waar we ook nog een cache hebben kunnen vinden.

DSCN4709_450x600.jpg

Een stuk verder staat een beeld genaamd The Norwegian Lady en het Naval Aviation Monument. Daar zijn we weer omgekeerd, want het was inmiddels behoorlijk afgekoeld. We zijn toen nog even naar een 2e basis, de Joint Expeditionary Base Little Creek-Story gereden om de 2 vuurtorens van Cape Henry te bekijken. 

DSCN4756_800x600-1.jpg

De wind was ijskoud ondertussen en lang zijn we daar niet gebleven. Het was ondertussen wel duidelijk. De BBQ werd niks vandaag. Veeeeeel te koud. We reden weer naar huis, waar J inmiddels ook weer was na het werk en samen zijn we bij een chinees buffet gaan eten met een uitgebreide keus aan sushi. Na het eten ging het weer huiswaarts waar we de rest van de avond rustig doorgebracht hebben. We namen alvast afscheid van J, want die zouden we morgen niet meer zien voordat we vertrokken en na een laatste sigaret zijn ook wij naar bed gegaan.

 


 

 


Enkele feiten

Gereden:  We hebben ons vandaag ook laten rijden.

Het Weer: 16°C            


Overnachting

 

Bij vrienden in
Virginia Beach

 

 

 

 

   


Beoordeling

 Prima hotel. Heel goede prijs - kwaliteit verhouding. Je moet alleen zelf je bed opmaken. ;-)


         


Maak jouw eigen website met JouwWeb