9 mei Virginia Beach

     


Waar geweest en Wat gedaan?

Yorktown, VA

Williamsburg, VA



Verslag

 

Rond 8 uur waren we allemaal uit de veren en na een lekker ontbijt op het terras zijn we naar Yorktown gereden. Daar hebben we het Colonial National Historic Park bezocht.

DSCN4550_800x600-1.jpg

Een oud stadje uit het koloniale tijdperk. We zijn over de boulevard langs het strand gewandeld en hebben nog enkele geocaches gevonden. Bij een strandcafeetje hebben we een kleinigheid gegeten en wat gedronken. Het dorpje had mooie huizen, maar naar onze smaak waren ze net iets te goed onderhouden en zagen er vrij nieuw uit. Na Yorktown zijn we naar Williamsburg gereden. Dit is ook een stad uit het koloniale tijdperk en een deel is een soort openluchtmuseum waar mensen in oude klederdracht rondliepen.

DSCN4636_450x600-1.jpg

Je kan hier gratis rondlopen, alleen als je in een van de huizen naar binnen wil dan moet entree betalen. Buiten was echter genoeg te zien dus zijn we nergens naar binnen gegaan. Het is zeer toeristisch, maar we vonden het leuk om te zien. De figuranten maakten het ook leuk. Ook hier hebben we een paar caches kunnen vinden. Rond 18 uur zijn we weer vertrokken en zijn we gaan eten bij Red, Hot and Blue waarna we weer huiswaarts keerden en de avond gezellig samen hebben doorgebracht.

 


 

 


Enkele feiten

Gereden:  We hebben ons laten rijden. (194 km)

Het Weer: 22°C            


Overnachting

 

Bij vrienden in
Virginia Beach

 

 

 

 

   


Beoordeling

 Prima hotel. Heel goede prijs - kwaliteit verhouding. Je moet alleen zelf je bed opmaken. ;-)